sábado, 17 de octubre de 2009

Nota de Prensa de trobada de Taixi en Tarragona

(Josep María Llebería, de la Yong Nian, participando en clases de Chi kung)
Josep Mª dirigió la demostración de Tai Chi y Chi Kung, guiando los movimientos que se realizaban. Además de los usuarios de los Centros Cívicos, también asistieron 25 monitores. Al acabar se efectuaros 5 demostraciones individuales. Hubo, palo corto, 2 formas diferentes de sable, abanico y la forma de Tai Chi Tailandes.
Josep Mª hizo la forma de sable de Yang Tradicional

Més de 500 persones participen en la Primera Trobada Nacional de tai-txi dels Equipaments Cívics de la Generalitat de Catalunya

La directora general d’Acció Cívica del Departament de Governació, Violant Mascaró, ha presidit l’acte, que ha tingut lloc a la platja de l’Arrabassada de Tarragona

La directora general d’Acció Cívica del Departament de Governació i Administracions Públiques, Violant Mascaró, ha presidit aquest dijous, 15 d’octubre, la I Trobada Nacional de tai-txi dels Equipaments Cívics de la Generalitat de Catalunya. L’acte ha inclòs una exhibició de tai-txi i ha comptat també amb l’assistència del director dels Serveis Territorials del Departament de Governació a Tarragona, Francesc Tarragona.

091015 SAC Trobada Nacional tai-txi
La trobada, que s’ha desenvolupat a la platja de l’Arrabassada de Tarragona, ha aplegat unes 550 persones usuàries d’una trentena de casals de gent gran, casals cívics i cases del mar d’arreu de Catalunya, gestionats per la Secretaria d’Acció Ciutadana.
El tai-txi és una art marcial xinesa que pot ser practicada per persones de totes les edats i que, en aquests moments, té molts adeptes entre les persones usuàries dels equipaments cívics de la Secretaria d’Acció Ciutadana. En aquest sentit, aquesta iniciativa neix amb la voluntat d’aplegar, en un sol espai, totes les persones que practiquen aquesta art marcial en algun dels equipaments cívics que el Departament de Governació i Administracions Públiques té arreu del país. Aquesta trobada nacional pretén estimular la coneixença mútua i l’intercanvi d’experiències entre les persones usuàries dels equipaments.